Säger bara: Bättre med en buddjodis under läppen, än utan buddjodis en kväll eller något sånt

Hej :(

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag sitter här....
UTAN mungodis. Det är helt crazy. Kanzke zka man sluta eller? hahahahahahha som david nämnde på sms idag. vi kom fram till att vår vänskap består av 40 % mungodis. Vårat umgänge snackar om mungodis, cippa eller i bra fall xbox spel. samt porr.

Det blev lite fel med veckans p-rulle. Pirates II även kallad dräparen-av-de-andra-filmerna, är ute. Helt sjukt, har hypat alla i min klass om den. Ska se den på fredag med Bloodz 127 och 125.(missuppfatta inte, vi är inte lika hårda som vårby bloodz) Gustav kom med ideen om att vi skulle se den hos honom. Jag vet inte om han uppfattade frågan, men det lät bra.
Jag och daft var i KC igår, som tidigare har blivit nämnt. Med hallickpuffen kan inget gå fel.
Jag och Nico tog en promenad igår med kodspråk cancerpinnar. Vi hade jodis. När man talar om de gamla goda tiderna, så tittar jag en dag tillbaka. Det var då man log, det var då, 12 timmar senare man dog, inombords...
Aja imorgon kommer jag darra hela vägen till skolan om jag inte träffar dussidick eller ngn på bussen som kan leverera buddjodis.
Vilken jodis är er favorit?

Det var iallafall kallt igår, jag och david langade fjällräven vinterjackor - fjällräven. Fast vi var ändå kattiga.
LIVE ACTION 125!
Jag gick ner från pendeln idag efter skolan. Gissa vad jag ser? Jo förra veckans modell/outfit som står med x antal brorsor + en fett kattig brud. I <3 när brudar e fett uppkäftiga, det finns inget stiligare. Till poängen, ja det var bråk. Det var 2 kärringar som blivit upprörda över att den fett kattiga bruden lekt i rulltrappan(säkert tryckt på stop) det blev helt vilt och det slutade när en som jag inte vågar nämna vid namn i rädsla för att få en kaststjärna på mig (valdemar) kom. Stor människa säger jag, stor och stilig. Då gick kärringarna, varför? Its a gipsy thing....

-Fylleri är frivilligt vanvett

Arrividerci
, Tschüs och god natt
Peace, love, utnyttjing


// Z

säger bara, kanelbulle

först och främst, FÖRLÅT för dålig update från mig (nico)
ska bättra mig, men eftersom jag har vart så dålig, så klämmer jag till med en riktig rackare.

BILDER från KOMMANDOCENTRALEN.
INFO OM ANTONIO.
EXTRAMATERIAL PÅ Z.





Z & Nico myser i sängen



Micke_cool_91 gör vad han ska i KC.


Ännu en effekt/porrbelysning/mysfaktor



jadu



det är där det händer


Z's mage





Antonio

en härlig italienare på 17 år. gillar orakat, asiatiskt och sådana små flickor som tål lite.
DVS att dom är lite "kantstötta". Han ringder mig idag, när jag är hemma i serbens HQ
och är orolig för att han har fått virus. Han fick upp gay/fetisch porr (som att det har vart något problem förut..)
Senare på kvällen, när jag befinner mig i kommandocentralen tar min dammiga mobil emot ett sms där det
står att han har löst problemet. Han behövde bara ta bort 50gig porr.. Det säger lite om den killen, fast söt är han.



EXTRAMATERIAL PÅ JUGGEN









Det var väl allt för idag.. FAN jag måste börja videoblogga.

"Alla tjejer vill, bara man tvingar dom så.." Shire på MTV...

Veckans p-rulle av Don-Toni

Japaner i C-dur




från er allas DT

Vårberg e farligt, nu bekräftat

Mangaz is there
Mangaz 1
Mangaz 2,5

Nya tunga videos, directly from tha hood of 127.
//Z

Tjeeena!

Jag var i skolan igår, tills jag verkligen blev lack över att jag satt och hostade hela tiden, så jag drog hem för att sova. Idag vaknade jag med träningsverk i magen av hostande. Men jag har iallafall ingen hosta kvar. Det är bra! Det är mina lökdagar som är igång nu. jag skippar skolan idag, imorgon(orienteringsdag) och går på fredag i hopp om att gå ut i helgen!! Nej men jag ska hålla det kort den här gången då det ska bli uppdateringar på min spännande dag!
Nu nämner jag lite väl utvalda ord så att vi syns på google, sånt som är aktivt idag det vill säga:
Porr
Fjortis
Hot chick
Gossip Girl
Heroes
Brad Pitt
Linda Rosing
Angelina Jolie
Bög - med vilken avslutning som helst
Blondinbella

Såja nu har vi listan klar och med det tackar jag för mig!
Ps. Nico är en söt mänskaah. En dag ska jag gifta mig med honom. Eriks avslöjande av mysan gick i förlust då det skulle vara en hemlighet. Men nu får vi veta att excalibur måste gömma sig i kommandocentralen ett tag nu!
Färg och träningsoverall. Allt som behöver sägas!Veckans Mode: Höst:Färg Biltvätt: träningsoverall. Det ända som fattas är ett paket prince!
//Z

bara för att förgylla allas morgon.

 



mysan i egen hög person

 


Veckans färsking/babe/katt

Mr. Perfect

Spana in katten. Här har vi honom mannen myten legenden, ledaren över KC (komando centralen).
En mycket trevlig kille med den änglaliknande looken, eller är det bara jag som ser glorian över huvudet?. Tjejer ja han är singel vad jag vet iaf.

Dock har han även en mörk sida han mungodisar och kan vid dessa tillfällen bli mycket sur. Ska ni lägga in ett move så vänta på det perfekta tillfället att sticka, dock inte för hårt så ni sticker hål på hans dd

// Jc/dj

himlen är grå love jodis så

Heeeeeeeeeeeeeeej dj här även kallad för jernis_k00l (smaksak)

Nu när vi börjar gå mot kallare tider kan det vara skönt att veta vilka fashionabla kläder man kan bära utan att skämmas :$.
Till er som inte vet vad ni skall bära kan jag varmt rekomendera denna (kanske lite somriga) outfit från speedway, en super chic affär i innerstaden.


För vissa kan den här modellen kanske verka lite radikal, hård och farlig men tro mig, tro mig han är en väldigt len, har glimten i ögat och har inte gjort en fluga förnär.

Ett hett tips är att försöka få denna kroppsform <3

//DJ

Inbördeskrig och köld

Nu skulle ni tro att det har något med serbien att göra. Men icke, jag tänkte starta ett inbördeskrig med Nico, men det blir inte av, då min kagge är o förstörbar som Conan Barbaren även kallad Arnold eller ravearnold. En söndag passerade, som var bättre än en måndag. Man blir trött av att vara taggad. Det är ganska synd.

Aja fuck this. Jag kom över mungodis idag! Det var en härlig känsla att bara mysa med den. Man får aldrig nog av det. Jo det får man visst, det är skadligt.
Niklas Lindgren (hagamannen) och festen-är-inställd ska hängas på en midsommarstång eller något.
Fucking höstdagsjämning, nu är det mörker som gäller, för att få in lite mode så säger jag att man ska satsa på ljusa färger i höst! Lita på mig så kommer ni haffa lika mycket som Daniel när han nämner sina magproblem. Vi är alla omringade av köld (vi som inte går fucking jensen halvschema ohlum naknemo(plats åt stavning)) Nej nu är det dags att sova, mina ben har fått hålla upp kaggen för länge. Och så ska jag naffsa i mig och förgöra en buddjodis som skapats av ren kärlek, lika snäll och ren som hon på tunnelbanan som förövrigt bor i Vårberg. Sjukt gullig människa som Erik Jernström, kan inte sluta avundas din don juanighet.

För en rättelse så kan Mysan gå i synonym till krigarprinsen och excalibur.

Ett par sista hot som ska förklara mitt hat mot hammarby:
Förkylning är dåligt

"Alla blåa bär är blåbär" - Abraham Lincoln

//Z

skvaller

Gårdagen; En viss Z blev för full, Don Juan fick sovplats. Jag själv var väl rätt rund om fötterna jag med, men det var roligt ändå, synd att vi inte fick med oss grekfan. Det hade vart jävligt kul !

Som Z sa i tidigare inlägg, Söndagar är inga roliga dagar. Sega, tråkiga, onda, man har aldrig snus kvar eftersom det tog SÅKLART slut på lördagkvällen.

Funderar på att ringa serben och kolla hur han mår idag, han är säkert pigg. Killen blir aldrig bakis. Det är hans kagge som fångar upp allt och absorberar all alkohol dagen efter..

Några väl valda och helt randomiserade ord:
Messias
Niklas Lindgren, även kallad Hagamannen
Göteborgare....
Bobos morfin-missbruk
mungodis<3

// en oduschad och oren Nico

Grande Roma

En söndag- Då de gråa molnen förtorde himlen.

Ja, idag är det söndag, som är en jävla pissig dag då allt är lugnt och stilla. Men någon förbättring hoppas vi på. Erik J ska kanske smyga in här och modeblogga, får vi se om det blir av. Det var det om Erik som förövrigt är en söt kille som går under alias Don Juan. Håll ögonen öppna.
Mysan - en hemlighet som någon gång ska bli avslöjad, lämnar resten åt fantasin

aja tillbaka till skitdagen söndag som verkligen irriterar varje människa, om man inte blir bakis så har man det extra tråkigt eftersom resten av kommandocentralen gömmer sig. Värsta hygieniskt är inte kommandocentralen. Det är Wills rum. Fyfan vilken känsla av orenhet då man kommer in, fast inte när han har städat, då får man inte vara där iofs, det är bara fläckar överallt... Nej, nu ska jag gå och leka //Z

Consumare Merda!

i'm Blade.

förlåt..

.. till en viss caroline, för att jag var dryg och påstod att hon har nigga-ass. Hata mig fort, älska mig aldrig.

hej

Just nu ligger Z i min säng och snusar och är allmänt snygg, hade jag orkat hämta en kamera hade ni fått bevittna det. Vi har ätit kladdkaka och druckit fanta, ain't no party, like an alcoholic party. Ikväll bär det av mot vår derby förort i förhållande till Älvsjö. Huddinge. Vi ska till en viss person utan namn eller dylikt. Inga personuppgifter alls. Vi ska inte till kommandocentralen. Jag ska va snygg idag, Z behöver man inte ens undra. Han är snygg varje dag. Vi ska dricka vin, lite otippat..

// Nico, i förtärande form
.

två försvunna själar, i jakten på regnbågsguldet.


Kommandocentralen

En reningsvecka har upstått,
vi har inte förbrukat någon tid i den så kallade kommandocentralen på hela veckan!
Luftfuktigheten där nere har legat på 48% men ökar drastiskt då daniel var där med chilinötterna. Xboxet är tillbaka! Men chipp kostar mycket hos de fina grabbarna på xstore.
En speciell hyllning till Daniel som har avklarat Starwars-clone-något-något. Undra om han slår tiden, nu när han är inne på andra omgången av spelet. Tillbaka till kommandocentralen. Vart gick det fel? // Z



Ikväll ska vi nog kanske ta en titt på den riktiga världen, även kallad civilisationen. Kanske tillochmed prata med människor("mingla"), kanske dricka någon alkoholhaltid förfriskning. Träffa "kompisar", UTANFÖR kommandocentralen. Vi har faktiskt såna också...
Ett stort grattis till Don Juan som kom. såg och segrade. Veni vidi vici ( med reservation för stavningen).

På kalkon-listan hittar vi Micke (slize-junior) som idag vid gryningen var snål med sitt vackra, älskade, väl förtärda oförklarliga kärlek, även kallad snus, mungodis, budjodis m.m. då Z var påväg hem och teg på sina bara, håriga knän om en stund extas i form av general. Men Micke lämnade Z på sina bara knän, och svek brödrarskapet. // Nico



Tack för en fin stunds skrivande, nu ska vi återgå till klädesprövningen, så vi vet vilken dagens outfit ska bli !

jedi govna

RSS 2.0